ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Το 1992 ο κος Νικολάου Κυριάκος ίδρυσε την εταιρεία «ΝΙΚΟΛΑΟΥ Β. ΚΥΡΙΑΚΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.» η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της ξηράς δόμησης και της διακόσμησης.

Με όραμα την δημιουργία μιας επιτυχημένης, σύγχρονης και αξιόπιστης εταιρείας έχοντας ήδη διανύσει είκοσι πέντε χρόνια εμπειρίας πλέον πρωταγωνιστεί στην τοπική αγορά της Ρόδου.

Σήμερα η εταιρεία δραστηριοποιείται ως πρωτοπόρα στον χώρο των γύψινων διακοσμήσεων, στις εφαρμογές ξηράς δόμησης, της θερμοπρόσοψης, των ελαιοχρωματισμών και στις εξωτερικές κατασκευές με τη χρήση σύγχρονων υλικών.

Η εταιρεία μας μέσα από μια μακροχρόνια πορεία έχει πλέον αποκτήσει τεχνογνωσία και εμπειρία στην αποπεράτωση μεγάλων έργων, υποδομή σε έμψυχο και άψυχο δυναμικό ώστε να μπορεί να αντεπεξέλθει σε κάθε πρόκληση.

Το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει την κατασκευή και την τοποθέτηση των υλικών με τον πιο άψογο και κατασκευαστικά ορθό τρόπο.

Το έμψυχο δυναμικό της εταιρείας αποτελείται από άρτια εκπαιδευμένους τεχνίτες καθιστώντας τους ικανούς να χειριστούν σύγχρονα υλικά, νέες τεχνολογίες με γνώμονα την ποιοτικότερη κατασκευή.

Παράλληλα η εταιρεία συνεργάζεται με αρχιτέκτονες, μηχανικούς, και εργοδηγούς με κύριο μέλημά την άψογη και τεχνικά αρτιότερη υλοποίηση των έργων.

Από την ίδρυση της η «ΝΙΚΟΛΑΟΥ Β. ΚΥΡΙΑΚΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.»   συνεργάζεται με κορυφαίους προμηθευτές για να διασφαλίσουμε σε εσάς και τους πελάτες σας αξιόπιστο αποτέλεσμα με αντοχή στον χρόνο, λογικές τιμές και υψηλή αισθητική.

ΔΙΕΘΝΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟ

Στις 06-06-2008 η <<ΝΙΚΟΛΑΟΥ Β. ΚΥΡΙΑΚΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.>> συμμετείχε στο SAINT-COBAIN GYPSUM INTERNATIONAL TROPHY (Brussels) και βραβεύτηκε, καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση ανάμεσα σε εκατοντάδες συμμετέχοντες. Η κατασκευή ανήκει στο ξενοδοχείο Lindos Princess Beach Hotel όπου και διακοσμεί ακόμα και σήμερα τον χώρο της υποδοχής εντυπωσιάζοντας του επισκέπτες.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Η εταιρεία μας απαρτίζεται από  πολιτικούς μηχανικούς , σύγχρονες εγκαταστάσεις, μηχανοκίνητο δυναμικό και  άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό.